Majstrovstvá kraja najmladšieho žiactva Vranov nad Topľou.

Všetkým priaznivcom stolného tenisu a nášho klubu z radosťou oznamujem , že naši chlapci Jakub Zelinka a René Reho na MK najmladších žiakov vo Vranove nad Topľou v sobotu 16.4.2011 dokázali , že patria medzi špičku v našom kraji. Jakub a René  získali pre STK Lokomotíva Košice majstrov kraja v dvojhre a v  kombinovanej štvorhre . Kubo vyhral súťaž chlapcov, keď vo finále porazil Daniela Oráča a René sa postavil  spolu s Patrikom Stadtherom na bronzovú priečku.

Z ľava Oráč Daniel Zelinka Jakub, Reho René, Stadtherr Patrik

Fotené 16.4.2011

Chalani  v štvorhre podľahli až vo finále a opäť sa postavili na stupne víťazov tentokrát na druhom mieste.

Fotené 16.4.2011


V  zmiešanej štvorhre nám šťastie opäť padalo do rúk, keď sa René spoločne s Agátou Kľučarovou (STO Valaliky) postavili na stupeň najvyšší  v takmer už rozhodnutom zápase,keď už prehrávali 0:2. Tento ťažký a napätý súboj sa im podarilo otočiť  tak, že výsledok bol úplne jasný. Striebro získala dvojica Patrik Stadther (ŠK ZŠ Karpatská Svidník) a Zuzka Liptáková(ŠK ZŠ Sibírska Prešov).

Na majstrovstvách kraja sa ďalej  zúčastnil Samuel Višťan a Sebastián Tománek. Chlapci potrebujú ešte veľa trénovať, ale pevne veríme že dobré pocity z tréningov ich povedú k lepším výsledkom.

Avšak okrem Jakuba a Reného si veľkú pochvalu určite zaslúži aj náš hráč Matúš Zelinka . Jeho hra oproti poslednému turnaju získala na  rýchlosti a presnosti úderov.

Všetkým srdečne gratulujem a v mene vedenia klubu prajem naším hráčom do budúcnosti mnoho úspechov a radosť z hry. Konečné výsledky nájdete tu.

This entry was posted in Kategória žiakov. Bookmark the permalink.

Comments are closed.