Stolný tenis v Košiciach

V Košiciach opäť predovšetkým vďaka rodičom a  trénerom Ing. Dzelinského a Mariána Fottu  sa dostáva stolný tenis do povedomia. Posledné výsledky Slovenských pohárov mládeže ďalej len  SPM v Považskej Bystrici a vo Valalikoch dokazuje ,že práca trénera za podpory rodičov prináša očakávané výsledky. Naši mladí hráči v Považskej Bystrici dokázali ,že im právom patria popredné miesta v slovenskom rebríčku. Jakub potvrdil svojím tretím miestom kvalitu a René Naše dievčatkádosiahol svoje najlepšie umiestnenie.A práve preto v celoslovenskom rebríčku k 1.1.2013  Jakub Zelinka bude figurovať na prvom a Renko Reho na šiestom mieste SPM.

Fotené 16.4.2011

Fotené 16.4.2011

Nezanedbateľný je výsledok Filipka Petríka roč 2001 ,ktorý sa prebojoval do elitnej šestnástky. Dnes t.j. 16.12.2012 Filipko mal premiéru už aj v III. lige mužov. A kto mi robí najväčšiu radosť ? Predovšetkým škôlkari Samko Palušek a Radko Vavlič roč. 2006, ktorí majú obrovskú chuť si zahrať. Nedá mi nespomenúť Števka Németha roč.2003. Poctivo trénuje a verím v skoré dobré výsledky vo VSPM a neskôr v SPM.

Veľmi neúprimné by bolo ,keby som nespomenul tých ,ktTomáš Mackoorí dlhé roky robili výborné meno nášmu klubu. Mená ako Fígeľ, Till,Macko….. buď ako hráči respektíve rodičia urobili maximum pre klub. Majstrovstvá družstiev juniorov 2008Žiaľ financie nedovolili pokračovať v najvyššej celoslovenskej súťaži.V súčastnosti hlavne J. Fígeľ pokračuje v extraligovom družstve Stavoimpex Holíč “A” a k dnešnému dňu je v úspešnosti hráčov na výbornom 9. mieste a predovšetkým vedie tabuľku o Slovenský pohár 2012/13. Juraj Till sa dal zlákať do druholigového družstva STO Valaliky A . Momentálne vedie tabuľku s úspešnosťou 96,3%  .

A ak má názov článku stolný tenis v Košiciach tak sa nedá nespomenúť metské súťaže Miniligy Košice  a

Fotené 13.3.2011

Fotené 13.3.2011

Open ligy Košice. V týchto súťažiach bojujú aj ďaľší naši členovia, ktorých z dôvodu krátkosti článku sa nedá všetkých spomenúť. Všetko ohľadom týchto súťaží sa dá dozvedieť na stránke Milana Sarvaša. Samozrejme v Košiciach neexistuje iba náš klub. Je tu prvoligový STK Stadex Košice, ŠKP PŠ Košice, a  KAC Jednota Košice.

A čo si prajem na záver? V týchto predvianočných dňoch predovšetkým Vám rodičia, deti a  samozrejme všetkým členom klubu prajem úprimne z celého srdca krásne prežitie vianočných sviatkov a úspešný Nový rok 2013.

This entry was posted in Kategória žiakov. Bookmark the permalink.

Comments are closed.