Satellite Tour 2013

Začiatok novej sezóny 2013/2014 už tradične patrí medzinárodným súťažiam usporiadaných v Havířově, Hluku a Topoľčanoch. Toho roku sa začína 15.augusta súťažami družstiev. Náš klub tak ako aj minulého roku postaví dve družstvá. Propozície turnaja sú v časti aktuality-bleskovky.

Výsledky : HAVÍŘOV– STK Lokomotíva v družstvách získava tretie miesto spoločne so slovenskou reprezentáciou, kde nás zastupuje Jakub Zelinka. 16.8. René Reho vo svojej kategórií  po ťažkom boji vo finále podľahol českému hráčovi 3:2 ,keď predtým v skupine ho porazil 3:1. Takže víťazom v kategórií kadet sa stal  Buben Vlastimil.Výsledky Satelit Haviřov 2013.

Družstvá Havŕov 2013

Družstvá Havířov 2013

Satelit HLUK– Fantastické víťazstvo Jakuba Zelinku. Pri takmer dvojnásobnom počte účastníkov Jakub poráža všetkých. Renko najprv porazil v pavúku nasadenú dvojku a potom z nepochopiteľných dôvodov nedodržal taktiku a prehráva z Štefanom Pekom (SVK) jednoznačne 0:3 a končí 9-16. Je to škoda, lebo herne naňho určite má. Žiaľ komplex Peko trvá naďalej. Výsledky Satelit Hluk 2013

This entry was posted in Kategória žiakov. Bookmark the permalink.

Comments are closed.