Študentský beh

Pri príležitosti Dňa študentov sa pod záštitou Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach a primátora mesta Košice, v spolupráci s Akademickými obcami, sa uskutoční Študentský beh, ktorého  cieľom je pripomenúť si novembrové udalosti z rokov 1939 a 1989 , kedy  študenti vysokých škôl odvážne povstali a vyvolali začiatok konca socialistického režimu.

študenský behMy prichádzame s príležitosťou združiť všetkých študentov, ale aj ľudí, ktorí kedysi študentmi boli,  aby si  spoločne tieto udalosti pripomenuli a veľkolepo oslávili tento deň, či už aktívne v nádhernom prostredí Botanickej záhrady alebo spoločne na 1. košickej BEANII všetkých vysokoškolákov.

V dnešnej IT dobe je dôležité ukázať mladej generácií, že nie len vo virtuálnom prostredí môžu objavovať krásy prírody, stretnúť nových priateľov a zažiť nové zážitky.

Zabehať si môže prísť každý, kto dovŕšil vek 15 rokov a má chuť spraviť niečo pre seba!

Bežci si majú možnosť vybrať dĺžku trasy, ktorá bude v dvoch variantoch – 3 km a 6 km.

Na trati budú k dispozícií dve občerstvovacie stanice, kde si bežci budú môcť doplniť tekutiny a energiu aby zvládli dobehnúť až do cieľa.

Každý registrovaný účastník behu získa balík zážitkových aktivít a pamätných premetov  ako je „PASTA PARTY“ 17.novembra  v T-clube, kde sa majú možnosť zísť všetci bežci pri „pasta all inclusive“ ponuke.

Ďalej je pre bežcov pripravený  hodnotný štartovací balíček, ktorý obdržia pri prezentácií  na mieste štartu. V cieli na účastníkov behu čaká  pamätná  medaila. Každý bežec je očakávaný na večernej časti podujatia – prvá vysokoškolská Beánia v Košiciach, na ktorú automaticky získava vstupenku . Úvodom tejto Beánie bude oceňovanie víťazov behu.

Vyzbieraj čo najväčší počet bežcov do svojho teamu a získaj 1.000 EUR !!!

Ak máš vo svojom okolí kamošov, ktorí chcú tento deň osláviť spolu s tebou, registrujte sa pod jedným teamom, ktorý si pomenujete podľa seba!  Team, ktorý bude pozostávať z najväčšieho počtu bežcov získava 1.000 Eur na nákup športových potrieb.

Online registrácia na Študentský beh v Košiciach prebieha v sieti Inviton.sk .

Vstupenky na 1. Košickú Beániu sú dostupné v sieti Predpredaj.sk .

Študentský Beh-propozície

 

Ing. Nika Bernátová

       manager

This entry was posted in Nezaradené. Bookmark the permalink.

Comments are closed.