Samko Palušek trojnásobný majster Východného Slovenska

Dvojhra chlapciPo sobotňajšom úspechu našich juniorov pokračovali v ťažení v nedeľu aj naši najmladší na Krajských majstrovstvách.
Ešte ani nezačali hrať a už sa odovzdávali poháre za celkové umiestnenie v súťaži VSPM najmladšieho žiactva.
Samko Palušek vyhráva tento pohár, Miško Vranay získava striebro. Miško sa tešil z pohára oneskorene, keďže kvôli chorobe sa nemohol zúčastniť  a ani ďalej bojovať o ďalšie tituly v Humennom.
O dobré umiestnenie v krajských majstrovstvách za naše farby bojovali Samko Palušek, Matej Bitó  a Ivan Filčák.
Favoriti v skupinách nepotvrdili svoje postavenie. Tomáš Terezka(ŠKST Michalovce) postupuje z 2. miesta , tak isto Sekera Mikluš Tadeáš (Športklub MSS Prešov). V druhej vyraďovacej fáze to znamená predčasné finále – najprv Samko Palušek -Tomáš Terezka 3:0.Potom Samko Palušek a Mikluš Tadeáš. Tu to bolo veľmi ťažké, keď sme prehrávali 2:0 a vyzeralo to zle, ale podarilo sa to otočiť na 3:2.
Finále už bolo dosť jednoznačné v prospech Samka Palušeka, ktorý sa teda potešil zlatu. Striebro si vybojoval Bilský Michal (OŠK Šarišské Michaľany), ktorého Samko zdolal veľmi jednoznačne 3:0. To ale nebol koniec našim úspechom.
V štvorhrách chlapcov sa najlepšie darilo a vybojovali ďalšie zlato Samko Palušek a Matej Bitó a nakoniec najvzácnejšiu trofej zo zmiešanej štvorhry si odniesli domov zas len naši hráči: Samko Palušek spolu s Miškou Bitoovou po zaujímavom finále s Matejom Bitóom a Šinkárovou Monikou.
Proste celkom dobrý deň, čo poviete??? Stránka turnaja s fotogalériou.

Ďakujeme hráčom aj trénerom!

This entry was posted in Kategória žiakov. Bookmark the permalink.

Comments are closed.