Vo Vranove dominovali Košičania

VsPM VranovDnes sa vo Vranove začal ďalší ročník Východoslovenského Pohára mládeže kategóriou starších žiakov a žiačok. Pri neúčasti hráčov Valalík a Michaloviec boli adepti na prvenstvo v oboch kategóriách viac-menej jasní, otázkou bolo, kto ich doplní vo finále, prípadne, či niekto dokáže prekvapiť favoritov.

V kategórii žiačok pri účasti 11 dievčat žiadne prekvapenie nepripustila Julka Dzelinská a bez zaváhania vybojovala zlato. Z košičaniek bojovala aj Nina Porubänová. Choroba a absencia tréningu však zanechali na jej výkone stopy a po bojovnom výkone nakoniec skončila na 5. mieste.

V kategórii starších žiakov súťažilo 24 chlapcov, “vraňarov” bolo 5 a dalo by sa povedať, VSPM Vranov dievčatá stupeň víťazovže dominovali. V prvej šestici boli štyria naši hráči. Adam Klajber bez zaváhania vybojoval titul, príjemne prekvapil vekom ešte mladší žiak Michal Vranay, ktorý v boji o bronz bohužiaľ nevyužil niekoľko mečbalov a podľahol skúsenejšiemu domácemu Kamilovi Paľkovi po tuhom boji 2:3. Matúš Hrčka skončil po víťazstve nad tímovým spoluhráčom Števom Némethom na 5. mieste, Števo na 6. Smolu mal vo vyraďovacej časti Samo Palušek. Po postupe z 2. miesta v skupine nestačil vo vyraďovacej časti na domáceho obranára Džujku a celkovo skončil na 11. mieste.

 

This entry was posted in Kategória žiakov. Bookmark the permalink.

Comments are closed.