JOOLA SATELLITTE TOUR 2017

Tak, ako každý rok stolnotenisová sezóna mládeže odštartovala sériou medzinárodných turnajov JOOLA Satellite Tour. Hrá sa tradične v mestách Topoľčany, Havířov a Hluk.Tohto roku sme mali v Topoľčanoch rekordnú účasť ako
v jednotlivcoch, tak aj v súťaži družstiev. Náš klub reprezentovali: Jakub Zelinka, René Reho, Dávid Gašparovič, Matúš Zelinka v kategórii juniorov, Adam Klajber, Štefan Németh, Matúš Hrčka v kategórii kadetov(starší žiaci) a Samo Palušek, Michal Vranay a Oliver Novický v kategórii mladších žiakov. Dievčatá zastupovali Julka Dzelinská v kategórii junioriek a Nina Porubänová v kategórii kadetiek. V súťaži družstiev nám pomohol aj Martin Salaky z Veľkých Kapušian. Naši hráči a hráčky neboli “len do počtu”.
V nedeľu 13.8. sa hrala súťaž jednotlivcov, kde nás najviac potešili Jakub Zelinka výhrou v kategórii juniorov a Adam Klajber zas výhrou v kategórii kadetov. Za zmienku ešte stojí 5.-8. miesto Reného Reha.
Po dlhej a náročnej nedeli sa v pondelok 14.8.2017 naši hráči už bez dievčat postavili na štart súťaže družstiev. Úspešné ťaženie pokračovalo – najlepšie sa darilo družstvu STK Lokomotíva Košice 1 v zložení René Reho, Adam Klajber , Samo Palušek, ktorí to dotiahli až do finále, kde porazili družstvo českej “repre” 2:1 získali zlaté medaily a ďalší pohár do klubovej vitríny. Kompletné výsledky jednotlivcov aj družstiev z Topoľčian nájdete na stránke www.kstznitra.sk  Viac fotiek na našej facebookovej stránke https://www.facebook.com/stklokomotiva/

Havířov 2017. Po minulom roku opäť zlato v družstvách. Heroický výkon našich chlapcov, keď v semifinále porážajú Českú republiku 2:1 a vo finále zas reprezentáciu SR tak isto 2:1 . Je to po prvý krát, čo náš klub zo satelitu prináša dve zlaté medaily v družstvách z dvoch súťaži.

Kompletné výsledky z Havířova nájdete tu.

This entry was posted in Kategória žiakov. Bookmark the permalink.

Comments are closed.